4 Mevsim Cam Balkon Sistemleri Fiyat İste

4 Mevsim Cam Balkon Sistemleri

Telefon : 0(224) 453 3821
Telefon : 0(541) 590 3821
E-posta : info@4mevsimcambalkon.com
Web Site : www.4mevsimcambalkon.com
Adres : İhsaniye, Tuna Cd. no:91, 16130 Nilüfer/Bursa
Nilüfer / Bursa

Firmamız cam balkon da uygun fiyat ile kaliteyi ön planda tutarak, proje aşamasından satışa kadar üretmiş olduğu cam balkon sistemlerini kontrolden geçirerek müşterilerine sunmaktadır.

Firmamız 1992 yılında İnşaat Alüminyum Plastik Doğrama ve Yapı Dekorasyon üzerine kurulmuş olup günümüz değişimlerine ayak uydurmak adına 2001 yılından itibaren Katlanır Cam Kapama Sistemleri alanında da İmalat ve Satış olarak hizmet vermeye başlamıştır. Firmamız cam balkon da uygun fiyat ile kaliteyi ön planda tutarak, proje aşamasından satışa kadar üretmiş olduğu cam balkon sistemlerini kontrolden geçirerek müşterilerine sunmaktadır. KALİTE POLİTİKAMIZ Müşteri memnuniyeti firmamızın olmazsa olmazları arasında ilkelerindendir.Bu sebepten ötürü her geçen gün portföyümüz artmakta olup bir müşterimizi ona , onu yüze katlayıp devam etmekteyiz. VİZYONUMUZ Bölgemizde ve sektörün en gözde firması olmak adına kendimizi devamlı yenilemekle beraber yeni tasarım ve projelere imzamızı atmak adına yolumuza devam etmekteyiz. MİSYONUMUZ Sektöründe edindiğimiz tecrübelermiz ile gelişen teknolojileri kullanarak müşterilermizin talep ettiği her türlü tasarım ve boyuttaki ürünleri en kısa sürede kaliteden ödün vermeden üretmek.

Ürünler

KATLANIR CAM BALKON

Cam balkon kapatma sistemlerinin yapısı alüminyum alt ve üst kasa hareketli katlanabilir kanatlar yönlendirici aparatlar temperli cam yalıtım malzemeleri alüminyum ve keçeli kıl fitillerden oluşmaktadır. Gold Seri cam balkon uygulamaları için tercih edilen, alttan ve üstten taşımalı bir sistemdir. Cam paneller sağa ve sola veya her iki tarafa toplanabilir. Kanat profillerin hem altında hem üstünde yer alan toplamda 4 adet teker takımı Özel rulmanlı ve döküm olmayan, aşınmaz polyemid kaplamalı teker sistemi Açılı profil kapakları ve fitiller ile her türlü mekana uygulama imkanı Tüm aksamlar paslanmaz metalden üretilmiştir. Katlanır cam balkon sistemlerinin yapısı alüminyum alt ve üst kasa hareketleri katlanabilir kanatlar yönlendirici aparatlar temperli cam yalıtım malzemeleri alüminyum ve keçeli kıl fitillerden oluşmaktadır. Camlar; 8mm şoklanmış (sağlamlaştırılmış) temperli ve şişe cam standartlarındadır. Profil; Eloktrastatik toz fırın boya ile ral serisi ren seçenekleri kullanılabilmektedir. Aksesuarlar; Kilitler kulp ve yönlendirici montaj aparatları sıtandarttır.Kilitlerde hırsız emniyet kilidi ve çocuk kilidi bulunmaktadır.

ISICAMLI KATLANIR CAM BALKON

Isıcamlı kanlanır cam balkon ısıcam özelliği bulunan camlar kullanılarak hazırlanmış cam balkon sistemleridir. Isıcamlı cam balkonlar diğer cam balkon modellerine göre çok fazla özelliği içinde barındırmaktadır. Çünkü; amacın ısı tasarrufu olduğu bu tür balkonlarda kullanılan her melzemenin yalıtım özellikli olması şarttır. Isıcamlı cam balkon sistemlerinde kullanılan profil birleşme ve bağlantı noktaları fitiller ve fitil içi malzemelerin tamamı yalıtımı en üst düzeye çıkaracak şekilde tasarlanmıştır. Aksi halde beklenen ısı tasarrufu gerçekleşmeyecektir.